Grig på bænken – TSM’s problemer i junglen fortsætter

Article_main_uploads_2f1547752187623-hf0fw41479h-49158fe13025d6af0971d57598ca1ebb_2ftsm%2btn%2b2

Grig på bænken – TSM’s problemer i junglen fortsætter

For 15 dage siden tweetede Jonathan “Grig” Armao, at han havde haft problemer med sine håndled i starten af december sidste år – det er uklart om der er tale om ét eller begge. Hans tweet blev hurtigt fulgt op med: “feeling a lot better now”, så det var ikke noget vi tænkte yderligere over.

Det var så før at TSM afslørede, at Grig ikke ville være at finde på en startposition, når Spring Split starter i NA. På grund af problemerne med hans håndled, har de nemlig rykket Matthew “Akaadian” Higginbotham op fra akademi holdet. Organisationen ønsker nemlig, først og fremmest, at værne om deres spilleres helbred og fremtidige karriere:

Akaadian’s oprykning har efterladt en plads på TSM Academy – en plads der vil blive udfyldt af den tidligere OpTic Gaming jungler, Gabriel “Fanatiik” Saucier. 

Grig er ikke den første TSM spiller, der har oplevet dette problem. Holdets midlaner, og et af de mest velkendte ansigter i professionel League of Legends, Søren “Bjergsen” Bjerg kæmpede også med håndledssmerter over længere tid. En blanding af udstrækningsøvelser, fysisk terapi og støtteskinner løste dog problemet igen. 

Oven på holdets værste sæson til dato, er problemer i junglen det sidste de havde brug for så tæt på årets første kampe. Holdet, der plejede at dominere regionen, nåede hverken til NA LCS finalen eller til verdensmesterskaberne i 2018 – for første gang i organisationens historie. 
De har dog haft problemer med jungle, som position, i længere tid. Nogle mener det startede med Svenskeren og hans ustabile præstationer. Dog kom det virkelig til udtryk da han blev skiftet ud til fordel for Michael “MikeYeung” Yeung, et ungt og lovende talent. Presset var dog for meget for ham, og holdet led under det. Ved at rykke Grig op på førsteholdet og MikeYeung ned på akademiholdet, håbede de på at skabe en ende på problemerne. Sidstnævnte er sidenhen rykket til Team Liquid’s akademihold.

Med alt det sagt, så vil mandskabet der skal møde 100 Thieves den 27. januar kl. 00:00, altså se således ud:

Mange, især fans, har før omtalt Grig som holdets svageste led. Af den grund kom det måske som en overraskelse da TSM valgte at beholde ham, mens de fortog ændringer i andre roller. Denne situation kunne ganske enkelt gå hen og blive et eksempel på held i uheld, såfremt Akaadian kan bryde forbandelsen. 

Du kan se et skema for den første uges kampe herunder (kig under CET for danske tider):

Continue reading Grig på bænken – TSM’s problemer i junglen fortsætter